ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ

Ο Δρ. Διαμαντόπουλος παρέχει υψηλής ποιότητας θεραπείες γονιμότητας σε ασθενείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συνεργασία με τις καλύτερες μονάδες εξωσωματικής και τα πιο αναγνωρισμένα ιδιωτικά Νοσοκομεία και Μαιευτήρια στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Είναι μαιευτήρας και γυναικολόγος με εξειδίκευση στον τομέα της υπογονιμότητας. Έχει μακρά κλινική εμπειρία, έχοντας εργαστεί σε παγκοσμίου φήμης κλινικές εξωσωματικής στο Λονδίνο, τόσο στο δημόσιο σύστημα υγείας (NHS) όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Έχοντας εργασθεί για περισσότερο από 15 χρόνια σε νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο παρέχει υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο, βοηθώντας τα ζευγάρια στην προσπάθεια τους να γίνουν γονείς.

Τα εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας του επιτυγχάνονται παρόλο που κατά κύριο λόγο αντιμετωπίζει ζευγάρια με ιδιαιτέρως περίπλοκο ιστορικό, των οποίων η θεραπεία γονιμότητας υπήρξε στο παρελθόν ανεπιτυχής. Αν και διαχειρίζεται κατά κύριο λόγο πολύ περίπλοκες περιπτώσεις, αντιμετωπίζει με επιτυχία και περιπτώσεις με ήπια προβλήματα, για όσους επιζητούν τις καλύτερες πιθανότητες από την αρχή.

Ο Δρ. Διαμαντόπουλος με επαγγελματισμό και ευαισθησία αναλαμβάνει να σας καθοδηγήσει και να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας. Χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες επιστημονικές τεχνικές και παρακολουθεί τις εξελίξεις με συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια και διαρκή ενημέρωση μέσω της διεθνούς βιβλιογραφίας. Σχεδιάζει και εφαρμόζει εξατομικευμένα πρωτόκολλα θεραπείας, ενώ παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε στις αποφάσεις δημιουργώντας μια χαλαρή ατμόσφαιρα σε μια δυνητικά δύσκολη στιγμή.

«Είναι θεμελιώδης υποχρέωσή μου να διασφαλίσω ότι προσφέρω στα ζευγάρια μου τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες, διαφυλάσσοντας παράλληλα την υγεία των γυναικών και των μωρών τους, ώστε να μπορώ κοιτώντας πίσω να λέω ότι έχω κάνει απολύτως το σωστό».

Δρ. Αθανάσιος Διαμαντόπουλος
MRCOG, CCT (UK)
Μαιευτήρας- Γυναικολόγος
Ειδικός Αναπαραγωγικής Ιατρικής

Ο Δρ Διαμαντόπουλος πιστεύει ότι ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός και ως εκ τούτου η θεραπεία πρέπει να εξατομικεύεται. Σε αντίθεση με τα κλασσικά, στερεότυπα πρωτόκολλα θεραπείας που καταρτίζονται με βάση την ηλικία, το ιατρικό ιστορικό ή τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος, παρακολουθεί εντατικά κάθε ασθενή, χρησιμοποιώντας καθημερινές εξετάσεις αίματος, για να μπορεί να αξιολογήσει ακόμη και τις παραμικρές αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν την επιλογή των δόσεων των φαρμάκων και τους χρόνους θεραπείας. Αυτό το επίπεδο παρακολούθησης μπορεί να είναι άβολο βραχυπρόθεσμα, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας και μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας. Είναι ακριβώς αυτή η προσήλωση στη λεπτομέρεια που συμβάλλει καθοριστικά στα άριστα αποτελέσματα.

Η φιλοσοφία μας στην εξωσωματική γονιμοποίηση εστιάζει κατά κύριο λόγο στην ποιότητα των ωαρίων παρά στην ποσότητα. Η εμπειρία μας δείχνει πως αυτή η προσέγγιση συνοδεύεται από καλύτερα αποτελέσματα.

Η φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε όλους τους ασθενείς μας θεωρώντας πως υπάρχει πιθανότητα επιτυχίας, δίνοντας σαφείς και ρεαλιστικές πληροφορίες σχετικά με τις ατομικές σας πιθανότητες.

Πιστεύουμε ότι η τελική απόφαση για το αν θα υποβληθείτε σε θεραπεία με εξωσωματική ή όχι θα πρέπει να είναι δική σας, αρκεί να σας έχουμε ενημερώσει με ακρίβεια για τις πιθανότητές σας.

Στοχεύουμε στην κορυφή και προσπαθούμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο για τους ασθενείς μας. Ως εκ τούτου, πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακούμε τις παρατηρήσεις και τα σχόλια των ασθενών μας ώστε να μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε μια ολιστική προσέγγιση και το μόνο κίνητρό μας είναι να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για καθένα από εσάς. Οι πιθανότητες επιτυχίας, η διαφύλαξη της σωματικής και ψυχολογικής σας υγείας είναι οι προτεραιότητές μας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα φιλικό περιβάλλον πραγματικής φροντίδας, ζεστασιάς και θετικής σκέψης, παρέχοντας τις ιατρικές μας συμβουλές σε ισορροπία με τη συναισθηματική υποστήριξη που χρειάζεστε. Πιστεύουμε ότι οι σχέσεις βασίζονται στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό και σας ενθαρρύνουμε να συζητάτε ελεύθερα μαζί μας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας. Αυτή η ανοιχτή συνεργασία δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χωρίς άγχος, συμβάλλοντας στα υψηλά ποσοστά επιτυχίας μας και στην ικανοποίηση των ασθενών μας.

Πιστεύουμε ότι η αποτίμηση της επιτυχίας δεν γίνεται μόνο μέσω των αριθμών και της στατιστικής αλλά αντανακλάται σε εμάς μέσω της συνολικής ικανοποίησής σας.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε το όνειρο σας να γίνετε γονείς. Σας αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό, αλλά δεν ξεχνάμε ότι είστε άνθρωποι και όχι μόνο ένας ακόμη αριθμός στις στατιστικές μας. Εσείς και εμείς μαζί, θα συνεργαστούμε, για να τα καταφέρετε και να αποκτήσετε το πολύτιμο μωρό σας, μετατρέποντας την υπογονιμότητα σε παραμύθι με αίσιο τέλος.

Οι αρχές μας διασφαλίζουν ότι τοποθετούμε τις ανάγκες των ασθενών μας πάνω από όλα. Αναγνωρίζουμε πλήρως ότι οι θεραπείες γονιμότητας συνιστούν ένα ταξίδι με έντονη συναισθηματική φόρτιση και δεσμευόμαστε να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολο παραμένοντας προσηλωμένοι στις αρχές μας σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας σας:

ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Εργαζόμαστε σκληρά, μεθοδικά και με συνέπεια ώστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας φροντίδα στους ασθενείς μας και να τους δίνουμε τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.
Μοιραζόμαστε το πάθος σας για την επίτευξη του στόχου σας. Στον τομέα της γονιμότητας το πάθος και η έμπνευση συμβαδίζουν.
Είμαστε ενθουσιώδεις και θέλουμε να προάγουμε την επιστήμη και αυτό σαν συναίσθημα είναι μεταδοτικό.
Είμαστε φιλόδοξοι – θέλουμε να επεκταθούμε γεωγραφικά και να βοηθήσουμε περισσότερους υποψήφιους γονείς να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.
Δουλεύουμε με ενέργεια, κίνητρο και αποφασιστικότητα, αποδεχόμαστε τις προκλήσεις και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και τις δυσκολίες κάνοντας το κάτι επιπλέον.

ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ

Είμαστε ειλικρινείς και παρέχουμε σε όλους τους ασθενείς μας ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την πιθανότητα να γίνουν γονείς προτού ξεκινήσει η θεραπεία. Δεσμευόμαστε να εξηγούμε με σαφήνεια όλα τα πιθανά οφέλη και τις ενδεχόμενες παρενέργειες των θεραπειών που προτείνουμε.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ο Δρ Διαμαντόπουλος αντιλαμβάνεται πόσο απαιτητική μπορεί να είναι μια θεραπεία γονιμότητας. Ως εκ τούτου του είναι προσιτός μέσω τηλεφώνου και email οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και είναι πάντα εκεί όταν τον χρειάζονται οι ασθενείς του.

Εργαζόμαστε καθημερινά τα σαββατοκύριακα, καθώς και τις αργίες, προκειμένου να μεγιστοποιηθούν οι πιθανότητες επιτυχούς έκβασης. Αυτό διασφαλίζει πως η λήψη των ωαρίων σας και η μεταφορά των εμβρύων σας θα γίνεται όταν είναι πραγματικά το ιδανικό για εσάς και όχι όταν βολεύει τον γιατρό ή την κλινική.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

Ο Δρ Διαμαντόπουλος αναζητά συνεχώς νέες τεχνικές για να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας της θεραπείας σας. Αυτό οφείλεται στον τεράστιο όγκο δύσκολων περιπτώσεων που έχει αντιμετωπίσει, με την πλειοψηφία των ασθενών του να έχουν ήδη κάνει σημαντικό αριθμό προσπαθειών πριν τον δουν.

Είναι ιδιαίτερα έμπειρος στον τομέα της αναπαραγωγικής ανοσολογίας και διαχειρίζεται επιτυχώς ζευγάρια που πάσχουν από επαναλαμβανόμενες αποβολές και πολλαπλές αποτυχίες εμφύτευσης των εμβρύων, που σχετίζονται με ανοσολογικές διαταραχές ή διαταραχές της πήξης του αίματος (θρομβοφιλία)

Ο Δρ Διαμαντόπουλος παρέχει επίσης θεραπείες αναζωογόνησης των ωοθηκών και του ενδομητρίου, όπως το PRP.

At Fertility Advanced we recognise that fertility treatments are expensive and costs vary depending on a number of factors. Although you will be offered the most up to date investigations, your fertility treatment will be specifically tailored to your needs to minimise unnecessary expenditure. 

Our aim is to give every couple the opportunity to achieve a pregnancy, being able to offer competitive pricing without compromising quality.  

The cost of a fertility treatment in Greece is significantly lower compared to clinics in Spain or the UK. That is because the same medications in Greece are cheaper and medical services pricing is lower allowing offering the same treatments at a significantly lower cost for you. 

The approach of individualised care, attention to detail and regular monitoring can make a real difference to the success, resulting in a value for money fertility treatment. 

Greece is a wonderful touristic destination and this can only be helpful. We are blessed with amazing weather, delicious food, beautiful islands, beaches and historical monuments. Many couples combine their treatment with holidays.  

Greece is the birthplace of democracy and also the cradle of Western civilisation.  

In Greece, you are in a crossroad of colours and cultures; you feel the strength of History and the warmth of the southern extremity of Europe. Along with the stunning Greek Islands, some of the best places to visit in Greece are the country’s amazing historical sites.  

Athens and Thessaloniki are both cities full of possibilities, easily accessible and visitor friendly around the year, offering a great sum of modern facilities and choices, including unique museums, archaeological sites, shopping and nightlife. 

Special touristic packages, including trips to the surrounding islands or tours of Athens or Thessaloniki can be arranged at very attractive prices if requested by you.